Raajärven Erä- ja Kalamiehet ry

taustakuva

Haluatko seuran jäseneksi?

Ota yhteyttä:

 sihteeri@raaekm.org 


RaaEKM maksut:

S-Pankki

FI78 3939 0060 8816 46


Pikalinkit tarinoihin:

Vuosi 2015

Vuosi 2016

Vuosi 2017

Vuosi 2018

Vuosi 2019


Sivuilla vierailleet

 

Raajärven Erä- ja Kalamiehet ry:n jäsenyys

Uusia jäseniä otetaan vastaan hakemuksella. Vapaamuotoisen hakemuksen voi toimittaa seuran sihteerille osoitteeseen sihteeri(at)raaekm.org.

Seuran vuosikokous päättää uusien jäsenien hyväksymisestä keväisin. Kannatusjäsenet hyväksyy seuran hallitus kokouksessaan. Hallituksen kokouksia järjestetään tarpeen mukaan.

Jäsenmaksut 2020

Jäsenmaksut 2020

Nuorisojäseneksi hyväksytään alle 18-vuotias henkilö. Nuorisojäsenyys kestää siihen saakka, kunnes nuorisojäsen täyttää 20 vuotta. Samana vuonna seuran vuosikokous päättää nuorisojäsenen hyväksymisestä seuran varsinaiseksi jäseneksi. Nuorisojäsenestä varsinaiseksi jäseneksi siirtyvä maksaa puolet vahvistetusta seuran liittymismaksusta ja on velvoitettu maksamaan täyttä vuosittaista jäsenmaksua siitä vuodesta alkaen, kun hänet hyväksytään seuran varsinaiseksi jäseneksi.

Kannatusjäseneksi seuran hallitus voi hyväksyä henkilön tai oikeuskelpoisen yhteisön, joka haluaa tukea seuran toimintaa.

Koejäsenyys kestää enintään kaksi vuotta.

Koe-, nuoriso- ja kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa.

Lisätietoja jäsenyysasioista seuran säännöistä ja sihteeriltä sihteeri(at)raaekm.org.

 

Hirviporukan jäsenyys

Hirvenmetsästykseen osallistumaan ovat oikeutettuja kaikki ne seuran jäsenet, jotka ovat maksaneet seuran liittymis- ja jäsenmaksut ja jotka ovat ilmoittaneet osallistuvansa syksyn metsästykseen, ja  joilla on ampumakoe voimassa. Hirvenmetsästyksen säännöt on vahvistettu vuoden 2017 kesäkokouksessa ja ne löytyvät täältä: Hirvenmetsästyksen säännöt

Vuosikokouksessa 2020 on päätetty seuraavaa:

Yhden kalenterikuukauden aikana hirviporukan jäsenen on käytävä metsällä vähintään kahtena viikonloppuna. Mikäli kyseessä on samaan talouteen kuuluvia jäseniä, riittää kun samasta taloudesta (yksi jako-osuus) käydään vähintään kahtena viikonloppuna kalenterikuukaudessa metsällä. Mikäli näin ei tapahdu, hänet (tai lihanjakoon osallistuva talous) voidaan jäävätä lihanjaosta kyseessä olevan kuukauden osalta. Kauden pitkittyessä sovelletaan tarvittaessa sääntöä jäsenten yhteisellä päätöksellä.

Mikäli hirviporukkaan kuulumaton henkilö osallistuu metsästykseen, on voudille (hirviporukan johtaja) tehtävä siitä ilmoitus vähintään päivää ennen metsästystä. Lisäksi hirviporukan johtajan tai varajohtajan on oltava vieraan mukana.

Lisätietoja sihteeriltä: sihteeri(at)raaekm.org